jueves, 1 de julio de 2010

Madrid, gatos y scrap! Crónica.

Q gran fin de semana he pasado en la capital con mis gater@s favorit@s! y eso q la cosa no empezó muy bien q digamos, ya q el avión salió con más de 2 horas de retraso...



(aquí Eva y yo cansaditas de esperar en el aeropuerto!)

... y luego se puso a llover a mares y tuvimos q posponer la visita a Bámbola. Así q nos fuímos a cenar a casa de Pablo, María, la Viole y Nachete, los mejores amfitriones del mundo mundial!



El sábado por la mañana, bien prontito... Bámbola! Es una tienda genial! muy amplia, con muchísima luz y llena de cositas estupendas! para volverse loca, vamos!



Me compré un montón de papeles geniales! algún sellito y rubbons!



Ah! y les "maduixes" para Ruth!



Y después sol, cervecitas, tapas, hindú y muy, muy buen rollito!!!!!!!!!!



Al final de la cena, Silvia y yo les dimos los juguetes solidarios de peluts solidaris, para sus minis. De verdad q es una gran iniciativa! por sólo 4 euros tu mascota tiene un juguete muy divertido y al mismo tiempo ayudas a otro animalito! Si alguna vez tenéis q hacerle un regalo a alguien con mascota, no os lo penseis!!!!!! Mirad q cucadas para los gatitos! (todavía no he podido hacerles una foto a Winnie i Pinwi con su pelut, pero lo sigo intentando...)!



Y luego les dí las cositas q les había preparado! Unos camafeos la mar de monos, en sus respectivas cajitas (de un tutorial q dió Asun en la red de KdS), muy gatunos todos ellos, claro!











Ha sido un fin de semana genial, y estoy deseando q llegue el próximo!!!!!!!!

9 comentarios:

  1. Mecachusssssssssssssssssssssssssss! tu eres capaz de ir a buscarme fresitas a Madrid! jijijiji ;D que bé el finde gatuno! els regalets que els vas fer son una cucadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! llàstima que sigui al.lèrgica al pel dels gats... de veritat, no es conya... no els puc ni tocar! els meus ulls es tanquen tot inflats... sóc un kaos!
    petonets xoxo

    ResponderEliminar
  2. eiiiii noia!!!!! però quin cap de setmana més intens!!! els penjolls, guapíssims! les capsetes "una passada"! i l'enveja de que hagis estat a Bambola, "ni te cuento" jijiji!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. que bien!!muy chulos los ratonecillos y los regalos que les preparastes!
    un saludo

    ResponderEliminar
  4. Que bé que bé ja estava controlant el teu blog per veure com havia anat i acabar de descobrir l'interior de les caixetes !!!! Preciosos me n'alegro que us ho hagueu passat tan bé.

    ResponderEliminar
  5. Els regalets són espectaculars i les caixetes també! Quina sort haver estat a Bámbola! Vaja, un cap de setmana rodó!
    Salutacions. Sílvia

    ResponderEliminar
  6. ui, què enveja! escapada a Madrid! i conèixer Bàmbola! i... bé, que massa cosa per un cap de setmana no? A veure si ens veiem!

    petons.

    ResponderEliminar
  7. Els penjolls t'han quedat maquíssims i les caixetes, m'encanten!!!

    ResponderEliminar
  8. Hola!! No tens una capseta d'aquestes per mi? Mare meva, les capsetes i els camafeus són espectaculars!!! En fi, quina enveja sana!! Entre els regalets que vas fer i la visita a Bambola.... snif, snif

    ResponderEliminar
  9. Guau, quan he vist els 'camafeos' els he trobat preciosos, però ja emblicats en aquestes caixes... una preciositat!

    ResponderEliminar